Fashion Home Kind

ELENA’S OUTFIT: TIJD VOOR JURKJES!

Wat een heerlijk weer! Genieten jullie er ook zo van als wij? Wij hebben binnenkort een bruiloft waar we met Elena naartoe gaan en ik speelde alvast wat met mogelijke outfits, waarbij ik dit vrolijke en zwierige jurkje zo schattig vond staan, dat ik het met jullie moest delen!
primark meisjes outfit

 

Met mooi weer kan het haast niet anders dan kleine meisjes in jurkjes proppen, en gelukkig vindt Elena dat maar al te leuk. Ze vraagt er zelf ook om, aangezien het een kleine fashionista aan het worden is. Ze trok daarom dit geweldig vrolijke, mintgroene jurkje van de C&A aan, en combineerde het met sandaaltjes die uit de Primark komen en onlangs in de sale waren. Lekker goedkoop weer, maar dat zie je er niet vanaf!
elena

Waar ik blij van word is hoe dit soort jurkjes bij Elena staan. Wanneer ze stilstaat valt hij zo mooi en chique, je zou echt nooit verwachten dat hij heel weinig heeft gekost. Aangezien Elena niet bepaald lang kan stilstaan, valt het meteen op hoe lief het jurkje meedanst wanneer ze rondrent, en in combinatie met haar losse krulletjes vind ik het pure genot om naar haar te kijken.
elena

Haar sandaaltjes hebben volle drie euro gekost (!) en zijn naast trendy mintgroen te zijn ook voorzien van een glitterlaagje, wat ze net een stuk feestelijker maakt.

elena roomseven

Om blote armpjes op koele zomeravonden warm te houden draagt ze deze geweldige vest van RoomSeven. Niet bepaald een budgetaankoop, maar ik ben werkelijk dol op dit prachtige, tropische vestje. Het geeft Elena ook een vintage vibe, want het doet aan de outfits van jaren ’50 denken. Bovendien is het zachtroze, een kleur dat goed bij mintgroen past, en heeft het mintgroene details, plus Hawaianse bloemen én papegaai aan de achterkant! Zo ontzettend schattig, toch?!

 

Je kunt de vest en sandalen in mijn lente shoplog terugzien. 

Comments

comments

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    website
    16/06/2017 at 12:03

    i love your blog for these amazing suggestions of outfits. it’s miles very attractive and additionally the collections are unique. I constantly comply with your weblog to get up to date with new developments. thanks a lot for this submit. maintain blogging with extra ideas.

  • Leave a Reply