Fashion Home Kind

Elena’s Outfit – Warm & Comfy

Elena’s outfit van vandaag staat helemaal in teken van herfst. Wij gingen een middagje het bos in, waar Elena op ontdekkingstocht ging en ik haar lekker haar gang liet gaan. Het was voor mij belangrijk dat ze het niet koud had, en toch comfortabel genoeg was om rond te kunnen rennen en lekker te kunnen spelen. Gelukkig was het een mooie, zonnige dag, dus is dat met een goede wollen vest makkelijk bereikt.
elena outfit

Ik probeer elke zonnige dag zo goed mogelijk te benutten, wetende dat het binnenkort te koud voor buitenspelen gaat zijn, dus neem Elena bij mooi weer graag mee naar buiten. Gelukkig wonen we in bosrijke Brabant en stappen zo een bos in, welke kant we ook op gaan. Persoonlijk vind ik dit ideaal, en hou heel erg van deze manier van leven. Elena staat daarom lekker dicht bij de natuur, en geniet van alles wat dit met zich meebrengt, zoals regelmatige boswandelingen en ontdekkingen.
elena outfitGoed, terug naar haar outfit: Het was een redelijk warme dag, maar ik hield rekening met scherpe wind en veel schaduw tussen de bomen, dus kreeg Elena eerst een majo aan, vervolgens een legging, en een shirt met lange mouwen, heerlijk warme vest en gevoerde laarzen. Alles comfortabel, elastisch en vooral warm.
IMG_9260Vest – LoFff
Shirt – H&M
Legging – C&A
Laarzen – H&M
elena

Zowel papa als ik zijn erg enthousiast over haar mooie vest, omdat het zowel stoer als schattig is, zware wollen kwaliteit is, en dus erg warm, en dat bontkraagje bijzonder zacht is. Onze kleine bosfee 🙂

 
Wat vinden jullie van haar outfit?

 

xoxo,
Andrea

 

 

 

Comments

comments

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Tanja Kuijer
    18/11/2014 at 21:52

    Wauw wat een super leuke en comfy outfit heeft Elena aan! Ik ben ook helemaal fan van het vestje van LoFff! Geweldig zo mooi en warm, mijn dochtertje heeft 2 jaar terug zo’n soort vestje gehad. Zou er graag weer 1 vinden. Ook de laarsjes zijn super, mijn dochtertje heeft ze ook ;-).
    Heerlijk dat jullie in zo’n bosrijke omgeving wonen, ik woon in gelderland-zuid, helaas niet zoveel bos in mijn directe omgeving, gelukkig wel parkjes. Maar ik ben ook echt fan van boswandelingen

  • Leave a Reply