Beauty Make-up

URBAN DECAY X GWEN STEFANI

Urban Decay en zijn inmiddels vier(!) Naked paletten zijn een wereldfenomeen. Sterker nog, zelf heb ik drie van de vier palletjes in mijn bezit, en zit om één of andere reden ook om de vierde te kwijlen. Niet belangrijk nu. Wat wel belangrijk is dat ze bij Urban Decay niet stil hebben gezeten en een nieuwe palette gaan introduceren. En in samenwerking met niemand minder dan Gwen Stefani!

The Ultraviolet Edge is een nieuw initiatief van dit geweldige cosmeticahuis, dat als doel heeft vrouwen van over de hele wereld te “empower-en” en individualiteit en diversiteit aan te moedigen. Iets wat je met make-up prima kunt doen, dus wat mij betreft – een prima idee! Daarnaast zal er een deel van de opbrengsten aan verschillende organisaties die zich voor gelijke rechten van vrouwen over de wereld inzetten gedoneerd worden, wat Gwen Stefani helemaal zag zitten en daarom graag met Urban Decay wilde samenwerken.
gwen-1024x363Gwen is de allereerste bekendheid die haar handen uit de mouwen stak en heeft de nieuwe palette helemaal zelf ontworpen. Uiterlijk, verpakking en zelfs alle kleuren oogschaduw binnen deze bijzondere palette. Nou gaan beroemdheden wel vaker de samenwerking met een cosmeticamerk aan voor een goede doel (denk maar aan MAC) maar een compleet ontwerp van Gwen? Dat is wel erg bijzonder!
gwen-stefani-paletteZo bijzonder dat toen Wende Zomnir, Urban Decay Cosmetica founder dit maandag bekend maakte internet helemaal uit zijn dak ging. Gillende meiden, make-up gekken met hartproblemen, vrouwen die het moeten hebben, en vrouwen die ineens religieus werden bij het zien van dit prachtige oogschaduwdoosje bestaande uit 15 oogschaduwkleuren om verschillende looks mee te combineren.
Schermafbeelding 2015-10-22 om 18.56.08 Schermafbeelding 2015-10-22 om 18.56.24 Schermafbeelding 2015-10-22 om 18.56.36 Schermafbeelding 2015-10-22 om 18.56.46Voor de liefhebbers (steekt hand omhoog) #UDXGWEN verschijnt 22 november online bij urbandecay.com, het is nu nog niet bekend of en wanneer het in Nederlandse winkels beschikbaar zal zijn, maar zodra ik meer weet laat ik het jullie weten!

Comments

comments

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  23/10/2015 at 11:08

  Wat een mooie uitvoering is dat! Ziet er heel aantrekkelijk uit.

 • Reply
  Sanne Marlijn
  24/10/2015 at 12:13

  Oh deze lijkt mij wel wat! Die roestbruine kleur helemaal rechtsboven spreekt mij erg aan. Ik vind Gwen Stefani een super mooie vrouw. Leuk deze samenwerking.

 • Reply
  Bianca
  25/10/2015 at 18:48

  Dit palette wil ik heel graag hebben, vooral omdat ik jaren fan ben geweest van Gwen (ze is nog super tof haha) x

 • Leave a Reply