Beauty Home Nagels

#NOTD – Nails of the day

Vandaag: mijn manicure.
Eerlijk gezegd ben ik er best wel trots op, omdat ik het helemaal zelf heb gedaan en belangrijker: goed vind gelukt!
manicure

 

Het idee was simpel: zachte, nude of neutrale nagels met goud en glitter accenten.
Dit bereikte ik door mijn nagels met Essie’s Mademoiselle te lakken, waarna ik mijn duim en ringvinger nagels met een multiglitter lakje van de Hema lakte.
Het fotograferen van deze twee nagels viel niet mee, aangezien ze er met en zonder flits heel erg anders uitzien, terwijl de lak onder zonlicht pas goed laat zien hoe mooi hij is. Bij bewegen worden de glittertjes namelijk alle kleuren van de regenboog: prachtig.
nails

Daarna pakte ik mijn nail foil erbij en knipte stukjes goudkleurige nageltape af, lang genoeg om op mijn nagels te passen. Deze plakte ik op mijn nagels en sealde ze in met een glanzene topcoat.

nail tapeIMG_8200Toen de nagels helemaal droog waren smeerde in ze ook nog eens even in met de Lemony Flutter van Lush, en pakte mijn nagelriemen ook grondig aan. Ik masseerde ze dus goed in, waardoor je geen droge velletjes of nagelriemen zag.

 

Wat vinden jullie er van, leuk of zou je het zelf niet dragen?
nails

xoxo,
Andrea

 

 

 

 

Comments

comments

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Annie
  29/09/2013 at 23:24

  leuk hoor! Maar laat geen restjes achter. Het is goed te zien op de foto’s dat er van de nail foil nog een stukje afgeknipt kan worden. Doe dit desnoods met een 3D schaartje (die ook gebruikt wordt met kaarten maken).
  Nagelriemen kun je het beste ook ver van tevoren verzorgen, zodat ze voor het lakken goed recht zijn 😉

  • Reply
   Andrea
   30/09/2013 at 10:16

   Goed gezien, heb ik na afloop nog gedaan!

   Tjah nagelriemen verzorgen doe ik regelmatig, ze zijn nou eenmaal heel erg droog 🙂

 • Reply
  Tessabd
  12/01/2014 at 09:21

  Wow , wil je me aub een berichtje (op blog of mail) sturen met welke hema lak dat is? die glitters zijn echt super mooi 😮

  • Reply
   Andrea
   13/01/2014 at 14:22

   ik heb op de site van Hema zitten kijken, en zie hem er niet meer bij staan! Ze wisselen de collecties dan ook heel wat af, waarschijnlijk is hij iet meer te koop 🙁

  Leave a Reply