Beauty Home

#NOTD Korte nagels

Het is weer zover hoor!

Waren mijn nagels net lekker lang en had ik allemaal leuke nail-art in de planning staan brak ik mijn nagel. Ik had geen tijd om het te herstellen, dus knipte ik hem maar af en ging de deur uit. Onderweg brak ik er nog één en scheurde er een derde. Dag lange nagels.
nails

voor het vijlen

 

 

na het vijlen

na het vijlen

 

Er is namelijk niks chique aan nagels die niet allemaal even lang zijn. Het oogt niet elegant, maar eerder rommelig, dus knipte ik vandaag al mijn nagels even kort en lakte ze in één kleur.

 

 

Persoonlijk vind ik korte donkere nagels erg mooi, dus nam ik na het vijlen ook de tijd om mijn nagels te lakken. Aanschouw: mijn korte nagels in Essies kleur Wicked. Dit is een diepe bordeaux kleur waar ik ook een topcoat overheen heb gedaan, om er voor te zorgen dat mij lak langer blijft zitten. Met een goede topcoat blijven mijn nagels wel een week netjes!
essie wicked nails

 

En jullie, knippen jullie al je nagels af wanneer je er één breekt?

 

Bedankt voor het lezen, tot morgen weer!

 

xoxo

Andrea

Comments

comments

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Chantal
    30/01/2013 at 19:52

    Mijn nagels breken niet echt maar scheuren of haakjes gebeurt heel vaak, meestal ga ik er dan aan pulleke (moet ik niet doen) daarom ben ik ook bezig om om mezelf aan te leren ze te vijlen.

  • Leave a Reply