Beauty Gezicht Home Review

MIJN WIMPEREXTENSIONS ERVARING

Iets wat ik al jaren wilde uitproberen – wimperextensions. In dit filmpje vertel ik je wat ik er van vind, hoe het aanvoelt, wat de plus en minpunten zijn, en wat mijn algehele wimperextensions ervaring is. Veel kijkplezier!

Hieronder zie je mijn wimpers voor en na. Er wordt een tape onder de ogen geplakt om er voor te zorgen dat er geen lijm op de onderste wimpers komt. Zoals je ziet zijn mijn eigen wimpers zeker niet kort, maar de wimperextensions zijn wel een heel stuk aanweziger.
wimperextensions ervaring

 

Zijaanzicht voor en na. De “nieuwe” wimpers zijn niet alleen langer en dikker, ze hebben ook een prachtige krul. De tape zit inmiddels onder de zwarte lijm.
wimperextensions ervaring

 

Het is wat mij betreft duidelijk: ondanks wat minpuntjes is mijn wimperextensions ervaring een positieve, en ben er ik er erg blij mee. Binnenkort weer opvullen! wimperextensions ervaring

 

 

Heb je nog vragen? Laat wat van je horen!

Comments

comments

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Lisa
  21/04/2015 at 20:33

  Ik vond het filmpje erg nuttig! De nuttigste die ik tot nu toe heb kunnen vinden!

  Ik zit al tijden te twijfelen om voor deze zomer wimper extensions te nemen. Ik ga namelijk bijna 6 weken weg en kan ze dus niet tussendoor bijvullen, en ben bang dat het er dan na 4 weken heel gek uit gaat zien.

  Jij enig idee of ik het dan beter wel of niet kan doen?

  • Reply
   Andrea
   22/04/2015 at 10:07

   Ah, gelukkig!
   Voor 6 weken zou ik het zelf niet doen, zelfs vier weken is net te veel! Misschien dagelijks een serum gebruiken zodat je eigen wimpers langer worden, en af en toe valse wimpers.

   succes! x

  Leave a Reply