Make-up Review

Lancôme Hypnôse Doll Eyes Mascara – Review

Na mijn bevalling wilde ik mezelf trakteren op een goede mascara. Een ervaren medewerkster van de parfumerie waar ik was adviseerde me toen de nieuwe Lancôme mascara. Het ging om de Hypnôse Drama, die ik met plezier lang heb gebruikt. Laatst ging ik weer eens op zoek en kwam de nieuwste van Lancôme tegen: Hypnôse Doll Eyes. Aangezien ik al tevreden was over de vorige, pakte ik deze meteen!


Lancôme schijnt dus zeven jaar gewerkt te hebben aan het ontwerp van de huidige borsteltje, die kegelvormig is en alle wimpers omhult en spreidt, zelfs de allerkleinste, dus poppenwimpers creëert. Een jaren zestig gevoel, met hele lange, gekrulde en gelifte wimpers, die voor een geweldige oogopslag zorgen. lancome-hypnose-doll-eyes

Ook is de mascara voorzien van iets nieuws: de Fyber shine, hierdoor zijn je wimpers niet alleen zwart en lang, maar glanzen ze een beetje, echt net als poppenwimpers. Naast dit alles, ruikt hij ook nog eens lekker, ze hebben er een lichte bloemerige parfum in verwerkt.

Zelf heb ik de waterproof versie genomen omdat ik mijn wimpers krul, met een gewone mascara krullen ze zo weer omlaag. Hieronder zie je een foto zonder en met de mascara. Not bad toch? 

Ik ben er in ieder geval tevreden over: mijn wimpers zijn lang, gekruld en blijven zo ook totdat ik het er weer afhaal. Dit is trouwens al na een laagje! Het klontert niet en ziet er gewoon mooi uit. 

Minpunten?                                                                                           Nou, niet heel erg, maar ze hadden zonder de geur gekund. Hij voegt namelijk niks toe en ruikt naar mijn idee te chemisch. Ook zie ik de glans waar Lancôme het over heeft niet, maar misschien komt dat na meerde lagen mascara. 

Verder kost hij tussen de 26 en 29 euro, niet bepaald een budget mascara dus. 


Comments

comments

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply