Beauty Gezicht Home Review WIN

Lilash wimperverlengende serum + WIN!

Mijn zoektocht naar perfecte wimpers zet zich voort. Ik schreef al over verschillen mascara’s en wimperkrultangen waar ik niet meer zonder kan, maar mocht een paar maanden geleden zelfs een heuse wimpererum uitproberen. Vandaag lees je er wat meer over en kun je meedoen aan een give-away om deze wimperverlengende goedje zelf uit te proberen.
lilashOm te beginnen zijn mijn wimpers kort, recht en nietszeggend. Mijn linkeroog heeft zelfs een buitenhoekje waar de wimpers naar beneden krullen, en het is één rare boel dat echt wel baat heeft bij krultangen en mascara’s.korte rechte wimpersPerfect dus om LiLash uit te proberen en grondig te reviewen.

LiLash is één van de populairste en, als je de reviews moet geloven, beste wimperserums die er is. Het zou je wimpers lang, vol, krullend en opvallend maken, dus toen ze me benaderden om het product uit te proberen zei ik ook enthousiast ja, en kreeg twee flesjes toegestuurd.

Met zijn chique verpakking en uitstraling was niets mis, het zag er eigenlijk prachtig uit:
lilash IMG_8502LiLash wordt via de officiële webshop en enkele verkoopadressen verkocht, en gratis wereldwijd verstuurd. Dit omdat het inmiddels een vaak nagemaakt product is, meestal in China, dat via fake sites aangeboden wordt voor een veel aantrekkelijker prijsje. Het is dus aan te raden wanneer je deze zelf wilt uitproberen het rechtstreeks via LiLash te bestellen, omdat het een product is dat in je ogen terecht kan komen, en hier wil je dan ook voorzichtig mee zijn.IMG_8508Qua uiterlijk lijkt het LiLash op een eyeliner, zelfs het kwastje ziet er uit als die van een vloeibare eyeliner, en ook de manier van aanbrengen doet aan hier aan denken. Het product heeft geen geur of kleur en is een gel dat snel na het aanbrengen opdroogt, vergelijkbaar met een crème.

Voor lange, volle, gekrulde en weelderige wimpers dient het product gedurende 8 weken twee keer per dag langs de bovenste wimperrand aangebracht te worden, gewoon in één beweging net boven de wimpers. Daarna, wanneer het gewenste effect bereikt is onderhoud je de lange wimpers door LiLash twee keer per week aan te brengen, zoals ik op dit moment doe, aangezien ik het al een geruime tijd aan het testen ben.

In de eerste dagen bracht ik het product na het wassen en insmeren van mijn gezicht aan, precies zoals de bedoeling was. Ik merkte niet echt verschil, maar had ook niet het idee dat het kwaad deed dus hield het vol. Het was mijn dagelijks ritueel geworden, en een potje LiLash stond naast mijn dagcrème in de badkamer.

Heel af en toe werden mijn ogen rood, vooral wanneer ik na het aanbrengen nog mijn ogen wreef, waardoor het product in mijn ogen terecht kwam. Veel kwaad deed het niet, maar het zag er niet leuk uit, dus hield ik hier rekening mee. Niet je ogen wrijven Andrea, je hebt LiLash op!

lilash serumNa een maandje gebruik begon ik mijn twijfels te hebben. Voor mijn gevoel was ik al heel lang bezig, er zou toch al wat zichtbaar moeten zijn? Dat was nog niet het geval. Wat wel gebeurde is dat de huid om mijn ogen heen, zelfs tot aan mijn wenkbrauw toe donkerder werd, wat mijn vriend ook opmerkte. Na het op de site van LiLash opgezocht te hebben bleek dit inderdaad één van de mogelijke bijwerkingen te zijn, dat na een tijdje vanzelf weer wegtrekt.

Na een maand gebruik had ik twee negatieve gevolgen, en al waren ze niet extreem en trokken ze vanzelf weer weg, was het wel even slikken, aangezien mijn wimpers er nog steeds hetzelfde uitzagen. Ik besloot niet op te geven, en me aan de aangegeven twee maanden te houden, ergens hopend dat ik alsnog na acht weken gebruik magisch lange wimpers zou hebben.

Na anderhalf maand gebruik was het toch echt zover. Ik merkte verschil! Mijn wimpers waren langer, maar het zag er ook uit alsof het er opeens veel meer waren dan voorheen. Zou het dan toch mogelijk zijn, zou ik na twee maanden eindelijk volle lange wimpers hebben?
lilash before and afterNa acht weken twee keer per dag de wimperserum van LiLash gebruikt te hebben kan ik in alle eerlijkheid zeggen dat mijn wimpers stukken langer zijn, eigenlijk 200% langer dan een paar maanden geleden.

Is de serum de wondermiddel die de marketing van LiLash ons wil doen geloven? Nee.
Mijn wimpers zijn wel stukken langer, maar krullen doen ze nog steeds niet. Dit betekent dat ik ondanks de nieuwe lengte, waar ik natuurlijk heel erg blij mee ben, nog steeds dagelijks naar de wimperkrultang grijp, wil ik dat de lengte zichtbaar wordt. En om de krul vast te houden heb ik nog steeds een likje mascara nodig, dus is het niet zo dat mijn wimpers na deze serum perfect zijn en ik er geen omkijk meer naar heb. Maar of ik er blij mee ben? JA! Kijk mijn wimpers nou!
LiLAsh before and afterMet een krultang en wat mascara komen de wimpers bijna tot aan mijn wenkbrauw toe, en dat is echt wel een stuk langer dan voorheen. Maar hoe kan dit, hoe werkt het?

Nou, het idee erachter is redelijk simpel: door twee keer per dag mijn wimpers te verzorgen, en dat gedurende maar liefst acht weken te doen worden de wimpers vanaf de aanzet soepel en sterk, waardoor ze niet afbreken en er langer mooi uitzien. Doordat de wimpers niet afbreken en uitvallen zien ze er langer uit en alsof het er meer zijn, terwijl het feitelijk gewoon goede zorg is van de wimpers die ik al had. Daarom zullen mijn wimpers ook niet gaan krullen, hoe goed de serum ook is, omdat dit bij mij onnatuurlijk is. Dat betekent waarschijnlijk ook dat meiden die wel krullende maar korte wimpers hebben nog beter resultaat met LiLash kunnen verwachten dan wat ik had.

En omdat ik niet over je wimpers kan oordelen kan ik je beter een flesje LiLash toesturen, zodat je het kunt uitproberen. Lijkt het je leuk om zelf deze wimperserum ter waarde van 112,95 uit te proberen? Laat dan hieronder een reactie achter, en ik kies binnen twee weken één gelukkige dame uit die deze geweldige goedje mag ontvangen.

lilash Verder maak je extra kans door me suf te spammen op mijn social media platformen, dus volg TrendyMommy ook op Facebook, InstagramTwitterBloglovin’ en Youtube; je valt dan meer op, en maakt daarmee meer kans om te winnen!

Doe je mee? Succes!

 

 

 

 

Comments

comments

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Bianca
  17/12/2014 at 10:06

  Ohh wat is het mooi geworden bij jou!! Echt zo lang, daar droom ik van!
  Mijn wimpers kunnen dit echt wel gebruiken, dus ik hoop dat ik een flesje Lilash win en over een paar maanden ook zo’n mooie oogopslag heb.

  Groetjes Bianca

 • Reply
  Janneke Janssen
  17/12/2014 at 15:10

  wat een geweldig resultaat dat wil ik ook wel,Normaal laat ik ze verven bij de schoonheidsalon en dan zijn ze niet zo mooi als met jullie geweldige product deel graag mee voor dit geweldige wonder Lilash

 • Reply
  Jessica
  17/12/2014 at 17:22

  ohhh wauw! Wat een geweldig resultaat! Ik wil niets liever dan het zelf eens proberen!

 • Reply
  Marrietje Sterk
  17/12/2014 at 22:55

  Ik zou ook wel ( al duurt het lang en moet je veel geduld hebben ) dit product willen proberen, zodat ik uiteindelijk ook dikkere en vollere en langere wimpers mag hebben.
  Mijn gezinsleden zijn gezegend met mooi en lange wimpers (erfstukje van papa) en ik heb korte wimpers.
  Ik kijk er naar uit ook zulke mooie wimpers te krijgen.
  Ik probeer het graag. !! <3 <3

 • Reply
  Tanja Kuijer
  17/12/2014 at 23:19

  Wauw wat een geweldig effect. Ik geloofde eerlijk gezegd nooit zo in dit soort middelen. Maar nu heb ik mijn mening zeker aangepast. Zou dit ook graag eens proberen, is het erg prijzig 😀 ?

 • Reply
  sabrina
  21/12/2014 at 14:50

  Jeetje wat een mooi resultaat! Ik heb er echt veel voor over, mooie wimpers. Het doet zo veel voor je uitstraling. Ik zie er altijd een beetje sip uit met wimpers die naar beneden groeien. .. Niet charmant. Vaak wel gedacht aan extensions, maar behalve dat ik het geld niet ervoor heb vind ik het ook een eng idee, dadelijk hou ik niets over. .. Ook de kruller erop blijft niet zitten:(
  Nou ja dus ik gok graag mee! Ik volgde je al op BL en nu ook op Instagram sabrina72com, YouTube sabrina c Twitter sabrinacom72

 • Reply
  zoe
  28/12/2014 at 11:41

  ik doe mee!
  alles gedaan
  facebook en bloglovin; zoelouwerse
  twitter en instagram; zowiezo_
  youtube; thisisjustzoe

 • Leave a Reply