Haar

TREND ALERT – AUBERGINE HAAR

Het is september, en het ziet er naar uit dat we geen mooie zomerdagen meer gaan meemaken. Tijd om over de herfst na te denken! We hebben verschillende haar en make-up trends voorbij zien komen gedurende afgelopen fashionweeks en wat betreft haarkleur is er één kleur dat opvallend vaak voorbij komt – aubergine! Spannend? Welnee, mooi paars is niet lelijk, maar als je het te heftig vind is aubergine balayage te mooi om niet te overwegen.shutterstock_470037293Nou zijn donkere kleuren voor herfstmaanden niks nieuws of spannends meer, en zijn donkere, comfortabele truien in combinatie met donkere ooglooks, lippen of nagellak echt wel te verwachten dit najaar. Maar in tegenstelling tot vorig jaar, waar we veel bruin en oranje tinten te verduren kregen en de Pumpkin Spice Hair Trend onvermijdelijk was, gaan we dit jaar massaal voor de elegante aubergine kleur kiezen en ik, als liefhebber van paars, sta te popelen.
shutterstock_492891439shutterstock_596694752Durf jij eens voor iets anders dan bruin te kiezen dit najaar? shutterstock_624612359
Zo niet dan kun je altijd nog de aubergine balayage (hoe frans klinkt dat?!) rocken, wat het paarse net wat minder heftig maakt, maar nog steeds o zo mooi is! Check hier wat instagram inspiratie:

🍇 for Amy 🍇 #purplehair #purplebalayage #notanothersalon #innoluxe

Een bericht gedeeld door Spooky (@spookyruno) op

En, wat vind je er van, yaay of nee? 

Bron foto’s Shutterstock.com en Instagram.com 

Comments

comments

You Might Also Like