Beauty Home Lifestyle

De grootste beautycenter van Tilburg: Salon Annabell

Vandaag wil ik jullie introduceren aan de grootste beautycenter van Tilburg en omstreken. Tot mijn grote geluk is deze zeer dicht bij mijn huis gevestigd en ben ik onlangs voor een uitgebreide rondleiding langsgeweest, waar ik nog steeds een beetje van moet bijkomen: wat ben ik onder de indruk! En dat zegt veel.salonannabell

 

Ik, als een liefhebber van beauty heb ik mijn leven heel veel schoonheidssalons gezien. Denk hierbij aan salons overal ter wereld, in verschillende vormen en vestigingen, met beperkte tot zeer uitgebreide behandelingen en prijzen. Wat ik bij deze salon aantrof is toch wel andere koek.
annabell

De beautycenter waar ik het over heb heet Salon Annabell en is (voor mij) gunstig gevestigd aan de Umberstraat in Tilburg. De term is beautycenter is voor deze ontzettend uitgebreide schoonheidssalon meer dan toepasselijk omdat er naast de gebruikelijk behandelingen van een schoonheidssalon, ook uitgebreide en luxe gelaatsbehandelingen worden aangeboden, denk bijvoorbeeld maar aan dermo-peelings, stomen met kruiden, paraffine gelaatsmaskers, anti age behandelingen, oogcontouring, en acne behandelingen. Uiteraard kun je er ook voor al je onthaaringen en visagie/make-up terecht, maar is dit pas het begin bij Annabell.
IMG_4346

Naast een schoonheidssalon is dit een uitgebreide kapsalon, waar je in bijzonder avant garde zitplaatsen vakkundig en kwalitatief geknipt, geföhnd, geverfd en gestyled kunt worden.
kapsalon

kapsalon-annabell

Verder kun je in deze grote studio terecht voor al je nagelbehandelingen: van simpele manicure, tot acrylnagels en uiteenlopende nailart. Maar ook dit is nog niks!
annabell-nagelstudio

Salon Annabell biedt heerlijke en uitgebreide massages, zonnebankstudio’s met hypermoderne kloksystemen, of zelfs spraytanning in één van de cabines.
IMG_4396

cabines

IMG_4366

Ook kun je er langs voor collageen behandelingen, pedicures, verschillende medische huidbehandelingen, (permanente)haarverwijderingen en zelfs permanente make-up.
annabell

Tot slot is deze salon niet enkel tot vrouwen beperkt. Nu we een tijdperk van de verzorgde man hebben bereikt is Salon Annabell ook de plek waar je als man verschillende feel good behandelingen kunt genieten, maar ook de standaard knip, scheer en onthaar behandelingen.

nimue-man

Overigens wordt er in Salon Annabell met het medisch-cosmetische merk Nimue gewerkt, dat naast een uitgebreide lijn voor de vrouw ook een speciale lijn met mannelijke producten bied

annabell-nimue

Persoonlijk ben ik heel erg enthousiast over het succes van Annabell, gezien het feit dat ik Anna, de mooie eigenaresse van Salon Annabell al een aantal jaar mijn schoonheidsspecialiste mag noemen. Ik heb haar dan ook hard zien werken om vanuit haar kleine salon bij haar thuis de grootste en modernste beautycenter die ik ooit heb gezien te kunnen openen. Dit succes is niet zomaar komen aanwaaien, Anna heeft stapels en stapels diploma’s die haar scholing, harde werken en doorzetting bewijzen.
anna-annabell

Wat deze salon ook bijzonder maakt is dat Anna zelf alles heeft bedacht, ontworpen en met haar man opgebouwd. Er waren geen stylisten of interieurdeskundige in dienst genomen, alles wat je bij salon Annabell terugziet is door Anna bedacht en door haar en haar man gemaakt.

 

Doordat mijn huis dicht bij salon Annabell is heb ik het harde werken van deze familie met bewondering gevolgd. Om haar salon precies goed te krijgen hebben Anna en haar man ontzettend hard gewerkt. Kerst, Pasen en zomervakantie waren ook geen uitzonderingen. Maar nu, ruim 9 maanden later is Salon Annabell een feit en kunnen we er in Brabant niet meer omheen.
beautycenter-annabell

Als vrouw kan ik je vertellen dat dit zeker een bezoek waard is, alleen al vanwege de interieur. Het strakke, futuristische ontwerp wordt succesvol afgewerkt met vrouwelijke details die ontzettende luxe uitstralen.

 

Daarbij is de aparte massageruimte een ervaring op zicht. Met warme aardtinten en tropisch behang is dit DE plek om bijvoorbeeld van een hot stone massage te genieten, waarna je een van een ongelooflijk luxe douche kunt genieten.

salon

Deze grote beautycenter telt 10 aparte kamers, waarbij er ook een aparte kantoorruimte is die de mogelijkheid biedt tot privé gesprekken, mocht je bijvoorbeeld iets als gênant ervaren, kun je het persoonlijk met Anna bespreken.annabellkantoor

Waar ik als moeder helemaal blij mee ben is het aparte hoekje waar naast een tafeltje en stoelen veel speelgoed en boekjes geplaatst zijn, waardoor ik mijn kleine ik de gaten kan houden terwijl ik van één van Annabell’s behandelingen geniet.
elenaanabell

Als afsluiter wil ik nog even ter duidelijkheid vermelden dat deze blogpost absoluut op eigen initiatief is, niet gesponsord is en ik deze puur vanwege mijn eigen enthousiasme schrijf.

 

Ik ben namelijk echt blij dat ik deze super salon mag gaan bezoeken, waarbij ik ook veel vertrouwen in Anna heb, aangezien ik me door haar vakkundige handen nieuwe wenkbrauwen heb laten aanmeten.

 

Salon Annabell is een absolute aanrader ladies!

 

Comments

comments

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply
  Angélica
  07/01/2013 at 20:38

  Ziet er goed uit! Jammer dat het niet in Amsterdam ligt haha!

  • Reply
   anoniem
   18/02/2013 at 13:31

   ben maar blij dat het niet in amsterdam ligt .. je zal er geen 2x naartoe gaan. 😉

 • Reply
  anoniem
  18/02/2013 at 13:30

  beauty center annabell te tilburg . ik heb er geen goed woord voor over. slechte resultaten van behandelingen die ik ondergaan heb. en als je iets wilt laten declareren bij de ziekenfonds staat het factuur vol met spel fouten. met werknemers zijn ze ook niet goed bezig. het contract die van geen kante klopt. ze betalen te weinig laten personeel voor nop werken, en hebben geen cao met andere woorden ze kunnen geen bedrijf runnen en het personeel zijn geen slaven. en klantvriendelijk daar is geen goed woord voor over.

  • Reply
   Andrea
   18/02/2013 at 13:51

   jeetje, wat erg, wat voor behandelingen heb je gehad dan?
   en als jij al behandelingen hebt gehad, hoe weet jij wat voor contract een werknemer van Annabel heeft?

   Heel jammer dat je er zo over denkt, ik ben heel erg blij met Anna en haar salon, ik kom er ook jaren, nog voordat ze deze nieuwe locatie had.

   Persoonlijk denk ik dat je een ex-werknemer bent?

 • Reply
  Tamara
  01/04/2013 at 12:28

  wat een super leuke reactie’s

  bij deze wil ik even laten weten. dat ik daar super behandeld word.!
  goed contract goede gesprekken,

  super collega’s
  ben namelijk zelf een werknemer en word super behandeld
  dus vraag me af aan die 2 reactie’s
  oude werknemer ?
  ligt het dan niet aan je kwaliteiten ?
  of aan je persoonlijkheid ??

  Salon Annabell is een top salon !
  en gaat het zeker ver schuppen !!

  • Reply
   Andrea
   01/04/2013 at 12:30

   Helemaal mee eens met je laatste twee regels!

  • Reply
   Marion
   07/05/2013 at 22:04

   Even inhaken op bericht van anoniem. Idd een kwalitatief slechte ex werknemer die ten 1e cursus abn spelling nodig heeft en ten 2e juist diegene was die erg klant onvriendelijk was en slecht haar behandelingen uitvoerde. Snap haar frustratie, ik zou het ook niet prettig vinden als ik bij zo’n leuke gezellige en vakkundige salon buiten gekickt werd, maar om dan de naam van een goed beautycenter op deze manier naar beneden te halen zegt meer over jou als persoon dan over bca in het algemeen.
   Beauty center Annabell??…Topsalon op alle fronten!!

 • Reply
  Marinus
  08/05/2013 at 15:31

  Ik ben er een 3 weken geleden geknipt.
  Mijn dochter was voor mij, ik kreeg tijdens het wachten een kop koffie, en dacht “nou vooruit ik ook even”.
  Kan je zeggen dat het mijn dochter echt kritisch is wat mijn ‘koppie’ betreft.
  Maar ik kwam er netjes vanachter de kapspiegel vandaan.

  Voor een schappelijke prijs netjes geknipt. Zonder afspraak. Wat wil je nog meer.

 • Reply
  Pietje
  15/09/2013 at 20:30

  Geen goed woord over voor Anna!! Personeel onvriendelijk en Anna denkt dat ze heel wat is. Behandelingen zijn matig en advies niet professioneel! Voor mij nooit meer!!

  • Reply
   Andrea
   15/09/2013 at 21:38

   mail adres aanmaken om een salon af te zeiken…tjah, beetje flauw. ik en met mij vele andere worden er in ieder geval geweldig behandeld

 • Reply
  Pietje
  16/09/2013 at 17:45

  Even voor de duidelijkheid, zo ben ik behandeld dus ik praat voor mijn eigen ervaring! Geen mailadres aangemaakt hoor. Dit is hoe ik erover denk dus dat mag gezegd worden dacht ik.

  • Reply
   Anna
   16/09/2013 at 22:33

   Beste mevrouv Pitje
   Wanneer bent uw bij ons geweest ?

 • Reply
  Anna
  16/09/2013 at 22:30

  Wie bent uw Pitje . Deze naam voor mij is niet echt bekend. Over welke behandeling heeft uw het en welke advies heb ik aan uw gegeven ? Wanneer bent uw bij ons gevest.
  Wij zijn een grote en professioneel salon. En wij doen ons best om klanten tevreden stelen.
  Niet tevreden klanten ,zijn meestal die niet positief in het leven staan . Geen enkele persoon kan hun tevreden stelen.
  Ben uw niet tevreden mevrouw Pitje ? Op welke manier kunnen wij uw alsnog tevreden stelen?
  Met vriendelijke groeten Anna

 • Reply
  anmber
  12/11/2013 at 00:34

  Uhmm wat ik raar vind is de manier waarop het personeel van deze salon op reacties van niet tevreden klanten in gaat… omdat ze niet tevreden waren moeten het dus wel mensen zijn die niet positief in het leven staan of het zal wel aan hun persoonlijkheid liggen.. klinkt erg ruimdenkend, professioneel en vriendelijk. Not. Daarbij als ze zo overtuigd zijn van hun kwaliteiten waarom je zo op winden over negatieve reacties? Niet echt volwassen komt dit over. Geeft te denken.

 • Reply
  anmber
  12/11/2013 at 00:41

  En over spelfouten van ex werknemers gesproken… Anna zelf kan er ook wat van. In haar bericht aan “pietje”. Het moet U zijn en niet UW. En steLLen in plaats van stelen. Voordat je over anderen oordeelt… en nee ik heb zelf geen negatieve ervaring met deze studio. Ik zat er aan te denken hier eens heen te gaan. Vandaar dat ik via google bij deze post terecht kwam. Ik zie hier echter toch echt vanaf en ga naar mijn oude vertrouwde schoonheidsspecialiste.

  • Reply
   Andrea
   12/11/2013 at 12:47

   Ik zou zeggen loop eens binnen en kijk maar hoe je behandelt wordt, voordat je over tot een behandeling gaat. Baseer je mening niet op een ontevreden klant, want een tevreden klant zoekt nou eenmaal niet gauw platformen om lof uit te spreken, maar gaat gewoon tevreden naar huis. Zoals ik in mijn artikel aangaf: ik ben erg te spreken over Salon Annabell en ga er met plezier naartoe.

   Verder lijkt het me nutteloos om een discussie aan te gaan, dus hou ik me afzijdig.

   x
   Andrea

  Leave a Reply