Beauty Home Lifestyle

De grootste beautycenter van Tilburg: Salon Annabell

Vandaag wil ik jullie introduceren aan de grootste beautycenter van Tilburg en omstreken. Tot mijn grote geluk is deze zeer dicht bij mijn huis gevestigd en ben ik onlangs voor een uitgebreide rondleiding langsgeweest, waar ik nog steeds een beetje van moet bijkomen: wat ben ik onder de indruk! En dat zegt veel.salonannabell

 

Ik, als een liefhebber van beauty heb ik mijn leven heel veel schoonheidssalons gezien. Denk hierbij aan salons overal ter wereld, in verschillende vormen en vestigingen, met beperkte tot zeer uitgebreide behandelingen en prijzen. Wat ik bij deze salon aantrof is toch wel andere koek.
annabell

De beautycenter waar ik het over heb heet Salon Annabell en is (voor mij) gunstig gevestigd aan de Umberstraat in Tilburg. De term is beautycenter is voor deze ontzettend uitgebreide schoonheidssalon meer dan toepasselijk omdat er naast de gebruikelijk behandelingen van een schoonheidssalon, ook uitgebreide en luxe gelaatsbehandelingen worden aangeboden, denk bijvoorbeeld maar aan dermo-peelings, stomen met kruiden, paraffine gelaatsmaskers, anti age behandelingen, oogcontouring, en acne behandelingen. Uiteraard kun je er ook voor al je onthaaringen en visagie/make-up terecht, maar is dit pas het begin bij Annabell.
IMG_4346

Naast een schoonheidssalon is dit een uitgebreide kapsalon, waar je in bijzonder avant garde zitplaatsen vakkundig en kwalitatief geknipt, geföhnd, geverfd en gestyled kunt worden.
kapsalon

kapsalon-annabell

Verder kun je in deze grote studio terecht voor al je nagelbehandelingen: van simpele manicure, tot acrylnagels en uiteenlopende nailart. Maar ook dit is nog niks!
annabell-nagelstudio

Salon Annabell biedt heerlijke en uitgebreide massages, zonnebankstudio’s met hypermoderne kloksystemen, of zelfs spraytanning in één van de cabines.
IMG_4396

cabines

IMG_4366

Ook kun je er langs voor collageen behandelingen, pedicures, verschillende medische huidbehandelingen, (permanente)haarverwijderingen en zelfs permanente make-up.
annabell

Tot slot is deze salon niet enkel tot vrouwen beperkt. Nu we een tijdperk van de verzorgde man hebben bereikt is Salon Annabell ook de plek waar je als man verschillende feel good behandelingen kunt genieten, maar ook de standaard knip, scheer en onthaar behandelingen.

nimue-man

Overigens wordt er in Salon Annabell met het medisch-cosmetische merk Nimue gewerkt, dat naast een uitgebreide lijn voor de vrouw ook een speciale lijn met mannelijke producten bied

annabell-nimue

Persoonlijk ben ik heel erg enthousiast over het succes van Annabell, gezien het feit dat ik Anna, de mooie eigenaresse van Salon Annabell al een aantal jaar mijn schoonheidsspecialiste mag noemen. Ik heb haar dan ook hard zien werken om vanuit haar kleine salon bij haar thuis de grootste en modernste beautycenter die ik ooit heb gezien te kunnen openen. Dit succes is niet zomaar komen aanwaaien, Anna heeft stapels en stapels diploma’s die haar scholing, harde werken en doorzetting bewijzen.
anna-annabell

Wat deze salon ook bijzonder maakt is dat Anna zelf alles heeft bedacht, ontworpen en met haar man opgebouwd. Er waren geen stylisten of interieurdeskundige in dienst genomen, alles wat je bij salon Annabell terugziet is door Anna bedacht en door haar en haar man gemaakt.

 

Doordat mijn huis dicht bij salon Annabell is heb ik het harde werken van deze familie met bewondering gevolgd. Om haar salon precies goed te krijgen hebben Anna en haar man ontzettend hard gewerkt. Kerst, Pasen en zomervakantie waren ook geen uitzonderingen. Maar nu, ruim 9 maanden later is Salon Annabell een feit en kunnen we er in Brabant niet meer omheen.
beautycenter-annabell

Als vrouw kan ik je vertellen dat dit zeker een bezoek waard is, alleen al vanwege de interieur. Het strakke, futuristische ontwerp wordt succesvol afgewerkt met vrouwelijke details die ontzettende luxe uitstralen.

 

Daarbij is de aparte massageruimte een ervaring op zicht. Met warme aardtinten en tropisch behang is dit DE plek om bijvoorbeeld van een hot stone massage te genieten, waarna je een van een ongelooflijk luxe douche kunt genieten.

salon

Deze grote beautycenter telt 10 aparte kamers, waarbij er ook een aparte kantoorruimte is die de mogelijkheid biedt tot privé gesprekken, mocht je bijvoorbeeld iets als gênant ervaren, kun je het persoonlijk met Anna bespreken.annabellkantoor

Waar ik als moeder helemaal blij mee ben is het aparte hoekje waar naast een tafeltje en stoelen veel speelgoed en boekjes geplaatst zijn, waardoor ik mijn kleine ik de gaten kan houden terwijl ik van één van Annabell’s behandelingen geniet.
elenaanabell

Als afsluiter wil ik nog even ter duidelijkheid vermelden dat deze blogpost absoluut op eigen initiatief is, niet gesponsord is en ik deze puur vanwege mijn eigen enthousiasme schrijf.

 

Ik ben namelijk echt blij dat ik deze super salon mag gaan bezoeken, waarbij ik ook veel vertrouwen in Anna heb, aangezien ik me door haar vakkundige handen nieuwe wenkbrauwen heb laten aanmeten.

 

Salon Annabell is een absolute aanrader ladies!

 

Comments

comments

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply