Baby Home Verzorging WIN

PAMPERS ACTIVE FIT + WIN EEN #PAMPERSEXPERIENCE

Je kunt er als mamablogger eigenlijk niet eromheen – de vraag welke luiers wij kopen, aanraden en waarom. Zelf heb die vraag een tijdje in het midden gelaten, maar vandaag verbreek ik de stilte en vertel graag wat meer over mijn luiers naar keuze – De Pampers Active Fit!

pampers active fit

Waarom Pampers Active Fit?

Eigenlijk begon het direct na Elena’s geboorte, toen we in het ziekenhuis de Pampers NewBorn luiers meekregen. Wij hielden deze luiers thuis ook aan, met name omdat we ze erg fijn vonden werken, en toen Elena wat ouder was werd het tijd om voor een andere type luiers te gaan. Zij was een zeer actieve en nieuwsgierige baby, die het liefst in een luier door ons huis kroop en alle hoekjes en kiertjes wilde ontdekken. We hadden dus luiers nodig die haar gekruip en gerol aankonden en kozen juist daarom voor de Pampers Active Fit.pampers active fit
Deze zachte luiers beloven zo zacht als katoen aan te voelen, maar zijn extra luchtdoorlatend zodat gevoelige billen op alle tijden fris en schoon aanvoelen en de kans op uitslag erg klein is. De Pampers Active Fit luiers blijven niet alleen 12 uur droog, zodat zij lekker kan doorslapen, maar zijn door de 3-way sluiting ook erg comfortabel rondom haar buikje, beentjes en billetjes, wat ook nogal belangrijk is bij een baby dat net zo bewegelijk is als Elena.
Pampers_ActiveFit_prd_tour

Eerlijk is eerlijk, we hebben ook andere luiers geprobeerd, maar niets beviel zo goed als de Pampers Active Fit. Daarom hebben we contact opgenomen met Pampers en hebben er voor gezorgd dat we één maanbox aan luiers via TrendyMommy.nl gaan verloten, zodat een andere mama ook kennis met onze favoriete luiers kan maken.

pampers active fit maandbox

Wil jij kans maken op deze flinke maandbox Pampers Active Fit luiers, bestaande uit ruim 200 luiers? Doe dan mee met onze #PampersExperience! Volg TrendyMommy op onze social media kanalen en laat van je horen – Like op Facebook, Twitter en Instagram, repost de foto of upload een eigen foto en tag #TrendyMommy en #PampersExperience. Wees creatief, val op en vergeet niet hieronder een reactie achter te laten om ons te laten weten welke maat luiers je graag zou winnen! 

 

 

Pampers Active Fit maandboxen zijn online te verkrijgen bij onder andere Wehkamp.nl en Bol.com voor €57.49

 

 

Comments

comments

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  melissa de jonge
  03/06/2015 at 08:38

  Ja super graag deze zijn altijd welkom. Onze stoere boef zit nu nog in maatje 3 maar is hard op weg naar de 4 met zn lekkere dikke baby billen hihi dus wij kunnen ze goed gebruiken

 • Reply
  Bibi Donk
  03/06/2015 at 08:51

  Met 2 kindjes nog die allebei het liefst pampers dragen zou dit echt heel welkom zijn! Hier alleen pampers en niks anders. Anders rode billen!

 • Reply
  mara
  03/06/2015 at 11:19

  Super actie ik doe graag mee voor mijn dochterje en toekomstige nichtje

 • Reply
  cindy
  03/06/2015 at 11:20

  Jaaa!! Voor ons aanstaande zoontje die hier heel veel blije billen momenten aan beleefd.

 • Reply
  generic_cialis
  08/09/2016 at 12:09

  Hello!
  generic cialis ,

 • Leave a Reply