Baby

NIEUWE KLEUREN STOKKE TRIPP TRAPP®

De inmiddels wereldberoemde en o zo praktische meegroei stoelen van Stokke – De Tripp Trapp® komen deze herfst met nieuwe kleuren. Tripp Trapp 1271823 Soft Pink and Hazy Grey
Ontworpen in 1972 door de Noorse designer Peter Opsvik, is de Tripp Trapp® nooit geëvenaard. Terug in de tijd had niemand zo’n stoel ooit gezien. En veertig jaar later is de Tripp Trapp® nog steeds uniek, beschikbaar in meerdere kleuren en met meer stijlvolle accessoires dan ooit tevoren.Tripp Trapp Soft PinkStokke luisterde naar de wensen van de klanten en introduceert Soft Pink – een trendy pastelkleur dat door haar opvallende verschijning een speciaal tintje aan ieder interieur geeft. Een prachtige, lieve kleur dat ieder interieur net wat zachter en vrolijker maakt, maar natuurlijk ook laat zien dat er een klein prinsesje in huis is.
Tripp Trapp Hazy GreyVoor ouders die meer van ‘modern neutraal’ houden, is Hazy Grey geïntroduceerd. Geïnspireerd door het Scandinavische respect voor de natuurlijke schoonheid van hout laat de Hazy Grey de structuur van beukenhout door de verf schijnen. Geschikt voor zowel jongens als meisjes, passend in een klassieke, moderne en landelijke interieurs en makkelijk voor jongens of meisjes aan te passen door bijvoorbeeld bekleding of kussensets.stokke tripp trapp textielcoversOok zijn er zes nieuwe kussensets beschikbaar in verschillende patronen. De kussentjes bieden baby’s veel comfort en kunnen alleen of in combinatie met de Baby Set gebruikt worden. Als ‘finishing touch’ zijn er ook twee nieuwe sets textielcovers voor de Tripp Trapp® Newborn Set toegevoegd die aan twee kanten gebruikt kunnen worden. De patronen zijn met autootjes, sterren en vlinders opgevrolijkt, en worden met bijpassende textielset, met onder andere een bijpassend slabbetje verkocht om zo het geheel compleet te maken.

Comments

comments

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply