Baby Eten Home WIN

Nieuw: Navulbare knijpzakjes SQUIZ + WIN!

Soms krijg ik van die geweldige persmailtjes waar ik niet alléén erg enthousiast van word, maar me ook meteen afvraag waarom we dit niet al hadden. Zo ook met deze navulbare knijpzakjes waar je fruithapjes, papjes of zelfs maaltijden voor je kleine in kunt verpakken om ze snel of onderweg aan je kind te geven. Ik vind het zo’n geweldige idee!
squiz

Hapjes zijn al een tijdje in knijpzakjes verkrijgbaar, en je hebt zelfs behoorlijk wat keus in welke je koopt. Je kunt bijvoorbeeld fruithapjes van de super kopen, of volwaardige biologische hapjes van verschillende merken, of zelfs echte, pure gepureerde fruit terugvinden, maar allemaal zal je nadat het hapje op is weg moeten gooien.
knijpzakjesSquiz komt met de oplossing hiervoor: navulbare knijpzakjes, die je met de meest gezonde, zelfgemaakte hapjes kunt vullen, na gebruik simpelweg wast en opnieuw gebruik. Handig toch?
squiz
Je kunt deze BPA vrije knijpzakjes steeds opnieuw vullen en na gebruik wassen, zelfs in de vaatwasser. Ook kun je hapjes invriezen, mocht je bijvoorbeeld te veel hebben gemaakt, of de gewoonte hebben om hapjes en maaltijden voor je kleine in te vriezen.
squiz

De knijpzakjes laten zich door middel van een grote opening aan de onderkant makkelijk vullen, en gaan stevig dicht, zodat ze in je (luier)tas niet opengaan. Hierdoor kun je niet alleen hapjes, maar ook papjes of yoghurt meenemen, om altijd een gezonde snack voor je kleine bij je te hebben. Of je nou even gaat wandelen, of de hele dag onderweg bent, die dingen gaan echt niet open in je tas, geloof mij maar, ik loop er regelmatig mee rond.
squiz vullenHele kleine kinderen kunnen er volledige maaltijden makkelijk uit eten, wat handig is wanneer je onderweg bent of haast hebt, en geen tijd hebt voor een messy lepelmaaltijd. Als de kleine wat groter is en vast voedsel gaat eten wordt dat wat moeilijker, maar je kunt er ook gezonde smoothies, met zaadjes en kleine stukjes in doen, zoals wij.
squiz smoothieElena drinkt hier haar favoriete smoothie, gemaakt met verse sinaasappel, banaan, biscuit, rozijnen en goji bessen. elena squiz

Ik ben zo enthousiast over deze milieuvriendelijke, vrolijke, en handige knijpzakjes waar je smoothies, yoghurt, soepjes, sapjes, baby maaltijden, fruit of pap in kunt verpakken, invriezen, meenemen, of jezelf de nasleep van een uitgebreide knoeisessie mee kunt besparen; dat ik een kleine give-away heb geregeld om jullie hier ook kennis mee te laten maken.
squiz
Wil jij één van de twee sets twv. 14,95 met drie vrolijke knijpzakjes winnen? Laat dan hieronder een reactie achter, en vertel me wat jij er in zou doen. Je mag zo vaak meedoen als je wilt, winnaar krijgt persoonlijk bericht, dus doe wel mee met een geldige e-mail adres/Facebook profiel.

 

 

xoxo,
Andrea

 

 

 

Comments

comments

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Fatiha
  30/10/2014 at 10:56

  Super leuk! Ik ben altijd dol op zulke knijpzakjes.

  Ik zou er zelf erwtensoep in doen tijdens de koude wintermaanden of heerlijke Marokkaanse soep. Hier is mijn kleine dol op.

  Groetjes!

  • Reply
   Andrea
   31/10/2014 at 00:20

   Mmmmm Marokkaanse soep! Yummy!

 • Reply
  Mara
  02/11/2014 at 10:04

  Wat handig! Ik zou er voor mijn zoontje gepureerde worteltjes in doen. Of peer en mango, of yoghurt, of smoothie van banaan. Wauw, wat makkelijk en zonder geknoei. Ideaal!

 • Reply
  Bianca
  08/11/2014 at 15:17

  Oh dit is echt een uitkomst! Ik maakte voor mijn dochters al alle hapjes zelf en volgende maand mag mijn kleine man aan de hapjes, want dan is hij 6 maanden. Ik ben nogal vaak op pad, dus dit is enorm handig voor mij (en hem).

 • Reply
  Elke
  24/08/2015 at 09:09

  Mijn zoontjes hebben samen zoveel allergieën, dat het hopeloos is om naar commerciële potjes of knijpzakjes te gaan. Ze eten dus altijd vers, wat zeker geen probleem vormt. Maar bij uitstapjes of vakantie zou het toch zo handig zijn.
  Dit kan echt dé oplossing zijn voor ons probleem!

  • Reply
   Andrea
   24/08/2015 at 18:47

   Vers eten is zeker een pluspunt, alléén jammer dat het zoveel extra werk oplevert, kan ik me zo voorstellen – wanneer je altijd rekening met allergieën moet houden. Maar zodra je je draai hebt gevonden zijn deze zakjes echt geweldig, en van harte aan te raden. 🙂

  Leave a Reply