Baby

MAMATIP – HEMA ZORGVERZEKERING

In de trant van dingen die ik eerder had willen weten – de zorgverzekering van Hema. Ik heb er nooit echt bij stilgestaan bij het feit  dat een warenhuis kwalitatieve zorgverzekering zou kunnen bieden, tot ze me mailden om me er wat meer over te vertellen. En dat deden ze, vandaar dat ik het met jullie deel!

Want wist je dat de zorgverzekering van Hema echt helemaal ok is voor zwangere vrouwen en jonge gezinnen? De kosten zijn realistisch, de vergoeding van alle zwangerschap en kraam gerelateerde behandelingen volkomen netjes en je krijgt er een wel heel leuk kraampakket ter waarde van 50,- bij, compleet met een Return to Sender knuffel, een zwemband, een broekje, een hydrofiele doek en mijn favoriete rompers – gewoon van de Hema! Natuurlijk krijg je ook de nodige medische toestanden zoals kraamverband en al het andere enge waar je niet aan wilt denken. Eigenlijk alles wat in alle andere kraampakketten die via de zorgverzekering binnenkomen zit, maar dan met heel wat leuke extraatjes van Hema zelf.

En alsof dat allemaal niet leuk genoeg is krijg je met de zorgpas van de Hema 10% korting op alles wat ze er verkopen, wat niet niets is. Je kunt bij Hema terecht voor de complete babyuitzet en sinds kort ook gewoon flesjes van Difrax, mijn persoonlijke favoriet bij pasgeboren baby’s en combineren van fles en borstvoeding. Daarna kun je nog jaren vooruit met baby en kinderkleding, beddengoed, speelgoed, schoolspullen, echt alles. Als ze nog “even” eigen luiers gaan produceren heb ik eigenlijk geen reden om ergens anders te gaan babyshoppen. Maar wat ik dus wilde zeggen is dat die 10% korting die je met de zorgpas krijgt stiekem wel voor heel veel besparing zorgt, waardoor een zorgverzekering van de Hema niet alleen handig is voor zwangere vrouwen, maar ook gezinnen met zowel kleine als grote kinderen.

Wisten jullie dit? Koop je ook zo veel voor je baby in de Hema? Praat mee op mijn Facebookpagina!

In samenwerking met HEMA

Comments

comments

You Might Also Like