Baby Home Verzorging

Elena’s outfit – Herfstkleuren

Nu de zomer officieel voorbij is en we langzaam van de mooie aardtinten dat herfst met zich meebrengt kunnen genieten, besloot ik Elena van een bijpassende outfit te voorzien. Ik koos voor een mooie Bohemien jurk, warme majo, en comfortabele regenlaarzen.

elena's fall outfit

De combinatie van bruin, rood en mosterdgeel past helemaal bij de herfst, terwijl de laarzen er voor zorgen dat ze makkelijk door modderpoeltjes en natte bladeren kan rondrennen. En dat vindt Elena heel erg leuk.
elena fall outfitZo leuk, dat we na het nemen van de foto’s verder het bos ingingen en daar de middag hebben doorgebracht. Ze speelde tussen de takken en bladeren, plukte wilde bloemen, verzamelde kastanjers en dennenappels, rende achter vogeltjes en eekhoorntjes aan en miste geen enkele waterplas. Ik maakte me geen zorgen om natte voeten omdat haar Naturino laarzen van erg stevige kwaliteit zijn en mijn drukke peuter aankunnen.

naturino regenlaarzenElena’s haar was met een simpele zijstaart en een elastiekje klaar, de krul is natuurlijk. Mijn haar is te zwaar om te krullen, en heeft inmiddels alléén een slag, maar als ik naar Elena’s lange haren kijk doet het me aan mijn kindertijd denken. Wat lijkt ze toch op mij, dit is elke dag weer bijzonder om te zien. De bloemen heeft ze zelf geplukt, ik heb er een leuk boeketje van gemaakt, dat nu nog in een vaasje mijn vensterbank siert.
Elena

Jurk – Room Seven
Majo – Lily-Balou
Laarzen – Naturino

herfst outfitDe jurk kan ook leuk gecombineerd worden met een spijkerjasje wanneer het net wat frisser wordt, maar part ook bij verschillende kleuren winterjassen en accessoires, net als de regenlaarzen. Gelukkig was dat nu nog even niet nodig en genoten we van de laatste warme dagen van 2014.
fall outfit

 

xoxo,
Andrea

 

 

 

Comments

comments

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Joyce
  17/10/2014 at 12:14

  Wat super schattig en kleurrijk. Leuk hoor!

  • Reply
   Andrea
   17/10/2014 at 17:16

   🙂

 • Reply
  Bianca
  09/11/2014 at 00:01

  Super outfit!

 • Leave a Reply