Baby Home Verzorging WIN

Drs. Leenarts Badlotion + WIN!

Een baby, net als jij, ontspant heerlijk tijdens een badje. Als ouder geniet je hier enorm van en doe je de baby regelmatig lekker lang in bad. Wanneer ze wat ouder worden vinden ze spetteren ook heerlijk, en als je peuter net als die van mij is, wil ze met al haar speelgoed het liefst de hele middag in bad blijven. Maar water droogt de huid uit, en vooral schuim en zeep doen de tere babyhuidje geen goed. Daarom introduceert één van mijn favoriete babymerken een lotion voor in bad, dat de huid zacht verzorgt, niet uitdroogt, en niet vol zit met onnodige chemicaliën.
dokter leenarts badlotion

Al een paar keer schreef ik over de geweldige producten van Dokter Leenarts, zoals de waterpokken lotion en billenzalf, en ik ben niet verrast, maar wel erg enthousiast over het feit dat de lijn veilige babyproducten wordt uitgebreid met een verzorgende badlotion.

 

Deze lotion zit in een praktische flesje met een makkelijk te bedienen opening, bevat 200 milliliter product en kost in de webshop van Dokter Leenarts 15,95. Zowel de verpakking van de badlotion als de site van deze mama van drie geven aan hoe je het kunt gebruiken, wat de ingrediënten zijn en waar je op moet letten. Bovendien zijn de producten lokaal gemaakt en ook dat is een stukje Nederlands trots, want ik vermoed dat deze producten een internationaal succes gaan worden.
dokter leenarts badlotion

Dokter Marjolein Leenarts is zelf medisch specialist in huidziekten, ofwel dermatoloog en moeder van drie, die op zoek ging naar de beste producten voor haar kinderen, en door haar kennen en kunnen deze zelf besloot te maken. Deze combinatie van expertise en moederlijk gevoel is in al haar producten gestopt, en heeft als resultaat een aantal erg fijne babyproducten, die ik met een gerust hart durf te gebruiken.

 

De ingrediënten zijn niet per definitie plantaardig, maar als je op de Facebook of Twitter pagina van deze moeder kijkt legt ze uit dat je ook op plantaardige oliën een allergische reactie kunt hebben, en geeft ze inzicht in wat ze wel en nog belangrijker – waarom gebruikt.
dokter Leenarts

De badlotion bestaat uit glycerine (soja) olie, olijfolie, een verdikkingsmiddel (het enige wat synthetisch is en wat ik weg zou laten) en water.

 

Het is dan ook niet voor niets dat haar producten de Allergie Keurmerk van de Huidfonds hebben gekregen.
dokter leenarts badlotion

De badlotion is daarom ook een bijzonder fijne product die ik alle moeders van harte durf aan te raden, omdat het geen geurstoffen, conserveermiddelen of wolalcoholen bevat, voor 66% uit olie bestaat en absoluut geen zeep bevat, wat één van de grootste huiduitdrogers is. Zelf doe ik graag een scheutje geurloze badlotion in Elena’s badje en kan haar net zo lang laten spelen als ze zelf wil. Haar droge huidje is wanneer ik haar uit bad haar zacht en soepel, en ze heeft geen droge plekken op haar armen en benen, terwijl zelfs dat harde stukje eelt op haar duim – die ze door ’s nachts te duimen maar niet liet genezen – nagenoeg is verdwenen. Na afloop smeer ik haar duimpje nog even in met een vette crème en het is weer babyzacht!

 

 

WIN EEN PAKKET DOKTER LEENARTS PRODUCTEN

Om je kennis te laten maken met deze fijne babyproducten heb ik een pakketje van de producten samengesteld bestaand uit de badlotion, droge huidzalf, 10 billenzalf sachets en de waterpokkenlotion waar het allemaal mee begon!

dokter Leenarts

Om kans te maken op deze Dokter Leenarts pakket ter waarde van 60 euro moet je twee simpele dingen doen: Like de Facebook pagina van Trendy Mommy en Dokter Leenarts, en laat hieronder een reactie achter dat je meedoet. Meedoen kan tot en met 10 september, daarna krijgt de winnaar persoonlijk bericht door middel van een e-mail.

 

 

Doe je mee?

 

xoxo,
Andrea

 

 

 

Comments

comments

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Ingeborg
  04/09/2014 at 21:27

  Ik maak heel graag kans op het pakketje van Dokter Leenarts! We gebruiken de billenzalf al en het is de enige zalf die doet wat het belooft!
  Zou heel graag de badolie uitproberen omdat onze zoon eczeem heeft. Onze waterrat mag nu maar om de dag heel kort spetteren 🙁

 • Reply
  Laura Bakker
  04/09/2014 at 21:52

  Gaaaaaaaaf!!!! Ik hoop dat ik win! Beide pagina’s op facebook geliked! Wat een prachtige producten!

 • Reply
  cheryl van ginneken - de jong
  04/09/2014 at 22:05

  I’m in for the win! Waarom? Ik gebruik de producten al voor mijn zoontje met een extreem droge huid en eczeem. Ook mijn dochtertje gebruikt het. Haar huid is ook droog maar met de producten van dr leenarts gaat het zoveel beter! Ontdekt op de 9maanden beurs en eindelijk! Na jaren speuren naar het beste product voor de huid van mijn zoontje. Found it! Echt top!

 • Reply
  Ilse prins
  05/09/2014 at 17:46

  Ik volgde je al op fb en natuurlijk op bloglovin, ook heb ik de fb van dr leenarts geliked….
  Ik heb al veel gehoord over deze producten en dat ze zo goed schijnen te zijn voor mn kleintje… Nog niet aan toegekomen om dit zelf te halen en uit te proberen…
  Daarom maak ik graag een kansje op dit pakket, misschien komt het er dan eens van…
  Fijn weekend allemaal,
  groetjes ilse

 • Reply
  denise
  07/09/2014 at 17:26

  Leuke winactie! Ik doe graag mee voor mijn nicht die zwanger is:).. Ze kan dit zeker goed gebruiken en wordt hier vast heel blij van..

 • Reply
  Zoe
  08/09/2014 at 19:19

  ik doe mee!
  beide pagina’s geliked; zoe louwerse

 • Leave a Reply